digital.bgВодещите мобилни приложения са изправени пред все по-сериозния проблем с разпространението на

...
digital.bgВодещите мобилни приложения са изправени пред все по-сериозния проблем с разпространението на
Коментари Харесай

Нови функции на Instagram ще ни позволят да блокираме неподходящото съдържание в приложението

digital.bg

Водещите мобилни приложения са изправени пред все по-сериозния проблем с разпространяването на подправени вести, неуместно или обидно наличие. Instagram не са изключение, само че работят интензивно, с цел да се оправят със обстановката и да ни предложат повече благоприятни условия да поддържаме връзка свободно. Приложението към този момент предлага две нови функционалности, с които да докладвате сходни изявления или да блокирате хората, които ви тормозят.

 



 

Първият инструмент в Instagram използва логаритми с изкуствен интелект, с цел да маркира мнения, съдържащи груби или обидни думи. След като приложението засече основаването на сходен пост ще покаже на неговия създател известие, с което го пита дали в действителност е сигурен, че желае да го показа в своя акаунт. Нотификацията ще е съпроводена и от " Undo " бутон, с който да промени написаното, оповестява Pocket-Lint.

 



Второто усъвършенстване ще добави нова алтернатива за ограничение и блокиране на консуматори. След като го извършите съответния акаунт няма да може да разяснява изявленията ви, само че също да схваща по кое време сте онлайн или сте прочели непосредствено известие в Instagram. Aктивирането на функционалността ще става без знанието на ответния човек, което ще ни даде оптимален надзор над профилите в приложението.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР